Jet Set Radio Trivia

Every Jet Set Radio trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jet Set Radio questions and answers

  1. What is the unique gameplay mechanic in Jet Set Radio?

    Answer: Inline skating and graffiti

    From Graffiti Art

  2. What is the name of the police captain in Jet Set Radio?

    Answer: Captain Onishima

    From Graffiti Tagging Techniques

  3. In which city is Jet Set Radio set?

    Answer: Tokyo-to

    From Soundtrack

  4. What is the name of the police officer constantly chasing the GG's?

    Answer: Captain Onishima

    From Graffiti Tagging

  5. What is the name of the game's setting city?

    Answer: Tokyo-to

    From Graffiti Tagging Techniques

  6. What is the name of the sequel to Jet Set Radio?

    Answer: Jet Set Radio Future

    From Graffiti Art

  7. Which company developed Jet Set Radio?

    Answer: Smilebit

    From Graffiti Art

  8. Which technique is used for quick tagging?

    Answer: Quick Tag

    From Graffiti Tagging Techniques

All Jet Set Radio quizzes