Jessie Murph Trivia

Every Jessie Murph trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jessie Murph questions and answers

  1. Who wrote Jessie Murph's hit song Prayed For You?

    Answer: Jessie Murph, Ash Bowers, Allison Veltz

    From Rising Female Country Artists

  2. What is the tempo of Jessie Murph's debut single Pray?

    Answer: Mid-tempo

    From Pray

  3. How many tracks are there on Jessie Murph's debut EP Pray?

    Answer: 4

    From Pray

  4. Who produced Jessie Murph's debut single Pray?

    Answer: The Futuristics

    From Pray

  5. Who produced Jessie Murph's debut EP Pray?

    Answer: Blake Slatkin

    From Pray

  6. What is the name of Jessie Murph's fanbase?

    Answer: Murphers

    From Jessie Murph's Breakout Hits

  7. What is the genre of Jessie Murph's music?

    Answer: Pop

    From Jessie Murph's Breakout Hits

  8. What is the opening line of Jessie Murph's Pray?

    Answer: I've been on my knees

    From Pray

All Jessie Murph quizzes