Jennifer Kent Trivia

Every Jennifer Kent trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jennifer Kent questions and answers

  1. What object does Samuel use to defend against the Babadook?

    Answer: Catapult

    From Unexpected Horror Heroes

  2. What is the primary color scheme of The Babadook?

    Answer: Black, white, and grey

    From The Horror of Grief

  3. In The Babadook, what does Amelia find in her soup?

    Answer: A glass shard

    From Haunting Entities

  4. What is the Babadook's primary form of attack?

    Answer: Psychological terror

    From Unexpected Horror Heroes

  5. What is the name of the mother in The Babadook?

    Answer: Amelia

    From Unexpected Horror Heroes

  6. What is the profession of Amelia, the mother in The Babadook?

    Answer: Care worker

    From The Horror of Grief

  7. What does Amelia feed the Babadook at the end of The Babadook?

    Answer: Earthworms

    From Haunting Entities

  8. In The Babadook, what does the mother, Amelia, do for a living?

    Answer: Works at a care home

    From Haunting Entities

All Jennifer Kent quizzes