Jaws Trivia

Every Jaws trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jaws questions and answers

  1. Who composed the iconic score for Jaws?

    Answer: John Williams

    From Shark Attacks

  2. What was the budget of Jaws (1975)?

    Answer: $9 million

    From Famous Sharks

  3. What was the name of the town in Jaws (1975)?

    Answer: Amity Island

    From Famous Sharks

  4. What was the name of Quint's boat in Jaws?

    Answer: The Orca

    From Great White Shark

  5. What was the nickname given to the mechanical shark?

    Answer: Bruce

    From Iconic Summer Blockbusters

  6. Who composed the iconic score for Jaws?

    Answer: John Williams

    From Iconic Summer Blockbusters

  7. What is the last line of the movie Jaws?

    Answer: I used to hate the water.

    From The Shark

  8. What is the famous two-note motif in the Jaws score composed by John Williams?

    Answer: E and F

    From Great White Shark

All Jaws quizzes