James Mangold Trivia

Every James Mangold trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample James Mangold questions and answers

  1. What instrument did June Carter Cash primarily play?

    Answer: Autoharp

    From Trailblazing Musicians

  2. Which song did Johnny Cash perform at Folsom Prison?

    Answer: Folsom Prison Blues

    From Trailblazing Musicians

  3. Which actor played Cash's father?

    Answer: Robert Patrick

    From Phoenix's Performance Prowess

  4. What year was Cop Land released?

    Answer: 1997

    From Corrupt Law Enforcement Dramas

  5. Who directed Walk the Line?

    Answer: James Mangold

    From Phoenix's Performance Prowess

  6. Which actor played Sheriff Freddy Heflin?

    Answer: Sylvester Stallone

    From Corrupt Law Enforcement Dramas

  7. Who was the main driver for Ford at Le Mans?

    Answer: Ken Miles

    From Ingenious Engineering Feats

  8. In 3:10 to Yuma, what is the profession of Dan Evans?

    Answer: Rancher

    From Train Robberies

All James Mangold quizzes