James Bond Trivia

Every James Bond trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample James Bond questions and answers

  1. What special item does the gadget chief issue Bond before the mission?

    Answer: A booby-trapped briefcase

    From Q

  2. In the 1962 film, where does the chief first brief Bond on his assignment?

    Answer: His office at headquarters

    From M

  3. In which country is most of Dr. No set?

    Answer: Jamaica

    From M

  4. What decoding device is the main object of the mission?

    Answer: Lektor

    From Q

  5. What color are the 50 gold sovereigns packed in the briefcase lining?

    Answer: Red

    From Q

  6. What gadget does Bond use to kill Stromberg in 'The Spy Who Loved Me'?

    Answer: Wrist Dart Gun

    From James Bond Gadgets

  7. In the 1962 film, what military rank is held by Bond's superior?

    Answer: Admiral

    From M

  8. In which film does Bond's Aston Martin DB5 get destroyed?

    Answer: Skyfall

    From James Bond's Aston Martins

All James Bond quizzes