It Follows Trivia

Every It Follows trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample It Follows questions and answers

  1. What can the entity do that others can't?

    Answer: Change appearance

    From Creepy Sensory Experiences

  2. What is the name of the actor who plays Greg?

    Answer: Daniel Zovatto

    From Unsettling Rural Settings

  3. What is the name of the main character in It Follows?

    Answer: Jay Height

    From Psychological Horror Themes

  4. What is the name of the protagonist in It Follows?

    Answer: Jay Height

    From Paranormal Unseen Evil

  5. What city is It Follows set in?

    Answer: Detroit

    From Supernatural Encounters

  6. What is the recurring motif in It Follows?

    Answer: Water

    From Suburban Horror Mystique

  7. What is the entity's speed?

    Answer: Walking pace

    From Creepy Sensory Experiences

  8. What game do Jay and her friends play on the beach?

    Answer: Old Maid

    From Unsettling Rural Settings

All It Follows quizzes