Inside Out Trivia

Every Inside Out trivia quiz on PopQ: 35 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Inside Out questions and answers

  1. What does Bing Bong lose in the Memory Dump?

    Answer: His rocket wagon

    From Bing Bong

  2. Which character from Monsters, Inc. can be seen as a drawing in Riley's classroom?

    Answer: Mike Wazowski

    From Inside Out Easter Eggs

  3. What is the last island of personality to crumble in Inside Out?

    Answer: Family Island

    From Riley

  4. What is the name of the machine that Joy and Sadness use to return to Headquarters?

    Answer: Train of Thought

    From Psychological Exploration in Animated Films

  5. In Inside Out, who is the voice behind the character of Sadness?

    Answer: Phyllis Smith

    From Voice Actors

  6. What is the name of the pizza place seen in Inside Out, also featured in Toy Story?

    Answer: Pizza Planet

    From Inside Out Easter Eggs

  7. In Inside Out, what sport does Riley play?

    Answer: Hockey

    From Riley

  8. What emotion was not originally planned for Inside Out?

    Answer: Fear

    From Psychological Exploration in Animated Films

All Inside Out quizzes