Inside Trivia

Every Inside trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Inside questions and answers

  1. What is the name of the town's eerie fog?

    Answer: The Mist

    From Psychological Horror Elements

  2. What is the main gameplay mechanic in Amnesia: The Dark Descent?

    Answer: Avoiding monsters and staying in the light

    From Psychological Horror

  3. What is the name of the protagonist in Amnesia: The Dark Descent?

    Answer: Daniel

    From Psychological Horror

  4. What is the name of Alan's literary agent?

    Answer: Barry Wheeler

    From Psychological Horror Elements

  5. What is the final form the boy merges with in Inside?

    Answer: Blob

    From Psychological Horror

  6. Who developed the game Inside?

    Answer: Playdead

    From Psychological Horror

  7. What is the name of the manuscript Alan finds?

    Answer: Departure

    From Psychological Horror Elements

  8. What is the primary color palette used in Inside?

    Answer: Monochromatic with red accents

    From Psychological Exploration

All Inside quizzes