Indiana Jones Trivia

Every Indiana Jones trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Indiana Jones questions and answers

  1. What symbol is frequently seen in the Grail Diary?

    Answer: The Cross of Coronado

    From Iconic Objects

  2. Which actor played the role of Indiana Jones' father in The Last Crusade?

    Answer: Sean Connery

    From The Golden Idol

  3. Where is Castle Brunwald located?

    Answer: Austria

    From Important Locations

  4. Who betrays Indiana Jones to the Nazis?

    Answer: Elsa Schneider

    From Character Dynamics

  5. In Raiders of the Lost Ark, Marion Ravenwood wins a drinking contest against which character?

    Answer: A Nepalese man

    From Marion Ravenwood

  6. What is the name of Indiana Jones' main love interest in the film?

    Answer: Elsa Schneider

    From Character Dynamics

  7. What is the name of the castle where Henry Jones Sr. is held captive in Indiana Jones and the Last Crusade?

    Answer: Castle Brunwald

    From Henry Jones Sr.

  8. In which Indiana Jones film does Henry Jones Sr. make his first appearance?

    Answer: Indiana Jones and the Last Crusade

    From Henry Jones Sr.

All Indiana Jones quizzes