Ice-Pick Lodge Trivia

Every Ice-Pick Lodge trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ice-Pick Lodge questions and answers

  1. What is the main theme explored in The Nothing?

    Answer: Existentialism

    From The Nothing

  2. What is the unique feature of The Void's combat system?

    Answer: Drawing glyphs

    From Art Style

  3. What is the unique art style of The Void often compared to?

    Answer: Surrealism

    From Art Style

  4. What is the consequence of using too much Color in The Void (2008)?

    Answer: Death

    From The Warden

  5. Which company developed The Void (2008)?

    Answer: Ice-Pick Lodge

    From The Warden

  6. What is the primary method of interaction in The Void?

    Answer: Drawing

    From The Nothing

  7. What is the consequence of running out of Color in The Void?

    Answer: Death

    From Art Style

  8. What is the primary gameplay mechanic in The Void?

    Answer: Collecting and using Color

    From Art Style

All Ice-Pick Lodge quizzes