huntr/x Trivia

Every huntr/x trivia quiz on PopQ: 16 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample huntr/x questions and answers

  1. What year was huntr/x's Indie Pop Collaborations released?

    Answer: 2020

    From Indie Pop Collaborations

  2. Which platform did huntr/x first gain popularity on?

    Answer: SoundCloud

    From Collaboration Dynamics in Modern Music

  3. What is the name of Audrey Nuna's 2021 single that features Saba?

    Answer: Top Again

    From Rising Stars: Audrey Nuna's Unique Sound

  4. Which huntr/x artist released the song Hypothalamus?

    Answer: Ruthven

    From Exploring huntr/x

  5. Which city is huntr/x based in?

    Answer: Los Angeles

    From Emerging Asian-American Artists

  6. What is the first album released under huntr/x?

    Answer: Leimert Park

    From Exploring huntr/x

  7. What genre does huntr/x primarily fall under?

    Answer: Electronic Indie Pop

    From The Evolution of Electronic Indie Pop

  8. Which popular streaming platform featured huntr/x's music first?

    Answer: Spotify

    From Emerging Asian-American Artists

All huntr/x quizzes