Hozier Trivia

Every Hozier trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hozier questions and answers

  1. Which Irish poet influenced Hozier's songwriting?

    Answer: W.B. Yeats

    From The Irish Influence

  2. What is the seventh song on Wasteland, Baby!?

    Answer: To Noise Making (Sing)

    From Wasteland, Baby!

  3. Which song from Wasteland, Baby! features Mavis Staples?

    Answer: Nina Cried Power

    From Wasteland, Baby!

  4. What does the knife in I'll tell you my sins and you can sharpen your knife symbolize?

    Answer: Judgment

    From Take Me to Church: Lyrics and Meaning

  5. Which music video features a gay couple being hunted and tortured?

    Answer: Take Me to Church

    From Take Me to Church: Lyrics and Meaning

  6. What is the main theme of Take Me to Church?

    Answer: Criticism of the Catholic Church

    From Take Me to Church

  7. What is the genre of Hozier's debut album?

    Answer: Indie rock

    From Take Me to Church

  8. Which song from Hozier's debut album was nominated for a Grammy?

    Answer: Take Me to Church

    From Take Me to Church

All Hozier quizzes