Hotline Miami Trivia

Every Hotline Miami trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hotline Miami questions and answers

  1. What city is Hotline Miami set in?

    Answer: Miami

    From Miami

  2. What year is Hotline Miami 2 set in?

    Answer: 1991

    From Masked Protagonist

  3. Which character is a detective in Hotline Miami 2?

    Answer: Manny Pardo

    From Retro Graphics

  4. In which chapter do you first encounter the character Biker?

    Answer: Full House

    From Levels and Stages

  5. Which character is known for wearing a swan mask?

    Answer: Alex

    From Retro Graphics

  6. What mask does the protagonist wear in the first level?

    Answer: Richard

    From Masked Protagonist

  7. Which company developed Hotline Miami?

    Answer: Dennaton Games

    From Miami Hotline

  8. What type of game is Hotline Miami?

    Answer: Top-down shooter

    From Fast-paced Combat

All Hotline Miami quizzes