Horizon Trivia

Every Horizon trivia quiz on PopQ: 24 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Horizon questions and answers

  1. Who leads the Oseram tribe?

    Answer: Erend

    From Forbidden Leaders

  2. What is the reward for defeating a Thunderjaw in Horizon Zero Dawn?

    Answer: High-end machine parts

    From Thunderjaw

  3. Which machine can fly in Horizon Forbidden West?

    Answer: Stormbird

    From Vicious Dino Encounters

  4. Which tribe is known for their spiritual connection to machines?

    Answer: Banuk

    From Horizon Tribes and Machines

  5. What machine can override other machines?

    Answer: Corruptor

    From Horizon World Creatures

  6. What is the primary habitat of the Snapmaw?

    Answer: Water

    From Mythical Mechanized Fauna

  7. Which subfunction is tasked with machine creation?

    Answer: HEPHAESTUS

    From Terraformer Conflicts

  8. What is the name of the ancient city Aloy explores?

    Answer: Meridian

    From Post-Apocalyptic Realism

All Horizon quizzes