Honey, I Shrunk the Kids Trivia

Every Honey, I Shrunk the Kids trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Honey, I Shrunk the Kids questions and answers

  1. In Honey, I Shrunk the Kids, what is the name of the Szalinski's neighbor?

    Answer: Russ Thompson

    From Miniaturization in Movies

  2. Which actor played Wayne Szalinski in Honey, I Shrunk the Kids?

    Answer: Rick Moranis

    From Miniaturization in Movies

  3. What is the name of the Szalinski's neighbor in Honey, I Shrunk the Kids?

    Answer: Russ Thompson

    From Shrink Ray

  4. In Honey, I Shrunk the Kids, what does Wayne Szalinski use to shrink his kids?

    Answer: A shrink ray

    From Giant Insects

  5. What is the name of the Szalinski's neighbor in Honey, I Shrunk the Kids?

    Answer: Russ Thompson

    From Shrinking Technology

  6. In Honey, I Shrunk the Kids, what creature do the kids befriend?

    Answer: An ant

    From Miniaturization in Movies

  7. Who directed Honey, I Shrunk the Kids?

    Answer: Joe Johnston

    From Miniaturization in Movies

  8. What is the name of the sequel to Honey, I Shrunk the Kids?

    Answer: Honey, I Blew Up the Kid

    From Shrink Ray

All Honey, I Shrunk the Kids quizzes