Home Alone Trivia

Every Home Alone trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Home Alone questions and answers

  1. What does Kevin use to heat the doorknob?

    Answer: Electric barbecue starter

    From Kevin McCallister's Traps

  2. What does Kevin use to hit Marv and Harry in the face when they're at the door?

    Answer: Paint cans

    From Booby Traps

  3. What is the name of the toy store in the film?

    Answer: Duncan's Toy Chest

    From Mischievous House-Invading Rascals

  4. Which actor played the character Marv Merchants in Home Alone?

    Answer: Daniel Stern

    From Christmas Heists

  5. In Home Alone, what does Kevin shoplift from the grocery store?

    Answer: Toothbrush

    From Creative Traps

  6. What does Kevin use to make Marv fall down the Kichen stairs?

    Answer: Toy cars

    From Kevin McCallister's Traps

  7. In Home Alone, what does Kevin use to make Harry's head catch fire?

    Answer: A blowtorch

    From Kevin McCallister's Traps

  8. What does Kevin use to hit Marv in the face in Home Alone?

    Answer: An iron

    From Kevin McCallister's Traps

All Home Alone quizzes