Hollow Knight Trivia

Every Hollow Knight trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hollow Knight questions and answers

  1. What is the name of the kingdom in which Hollow Knight is set?

    Answer: Hallownest

    From The Knight

  2. What is the name of the ability that allows the Knight to strike enemies from a distance?

    Answer: Vengeful Spirit

    From The Knight

  3. Which boss in Hollow Knight is known as the Lord of Shades?

    Answer: Pure Vessel

    From The Voidheart

  4. Which boss is encountered in the Hive?

    Answer: Hive Knight

    From Challenging Bosses

  5. What is the name of the Knight's weapon in Hollow Knight?

    Answer: Nail

    From The Knight

  6. Which boss is known for its spinning scythes attack?

    Answer: Soul Master

    From Challenging Bosses

  7. Which character in Hollow Knight is a mapmaker?

    Answer: Cornifer

    From The Knight

  8. Which area is known for its bioluminescent environment?

    Answer: Greenpath

    From Puzzling Pathways

All Hollow Knight quizzes