Hocus Pocus Trivia

Every Hocus Pocus trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hocus Pocus questions and answers

  1. What is the name of the spellbook in Hocus Pocus?

    Answer: Book of Spells

    From Unidentified Spellbinding Phenomena

  2. What ingredient do the Sanderson sisters need for their potion?

    Answer: A child's soul

    From Heroic Misfits and Magical Contracts

  3. What is the name of the town where Hocus Pocus is set?

    Answer: Salem

    From Magical Intrusions in the Modern World

  4. What is the name of the cat in Hocus Pocus?

    Answer: Thackery Binx

    From Magical Intrusions in the Modern World

  5. What spell is used to lure children?

    Answer: Sarah's siren song

    From Unidentified Spellbinding Phenomena

  6. What does Winifred call her vacuum cleaner?

    Answer: Broom

    From Heroic Misfits and Magical Contracts

  7. What animal is Thackery Binx transformed into?

    Answer: A black cat

    From Heroic Misfits and Magical Contracts

  8. What song does Winifred sing to enchant the adults?

    Answer: I Put a Spell on You

    From Magical Intrusions in the Modern World

All Hocus Pocus quizzes