Hitman Trivia

Every Hitman trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hitman questions and answers

  1. What is the name of the actress who played Vernita Green in Kill Bill: Vol. 1?

    Answer: Vivica A. Fox

    From Assassins

  2. Who choreographed the fight scenes in Kill Bill: Vol. 1?

    Answer: Yuen Woo-ping

    From Assassins

  3. What is the name of the childhood friend of Agent 47 who appears in Hitman 3?

    Answer: Lucas Grey

    From Agent 47

  4. What is the name of the model Agent 47 can impersonate?

    Answer: Helmut Kruger

    From Covert Operations in Paris

  5. Who is the voice actor for Agent 47 in Hitman 3?

    Answer: David Bateson

    From Agent 47

  6. Who are the main targets in the Paris mission?

    Answer: Viktor Novikov and Dalia Margolis

    From Covert Operations in Paris

  7. What is the name of the organization Agent 47 works for in Hitman 3?

    Answer: The International Contract Agency

    From Silent Assassin Rating

  8. What car does John Wick drive in the first movie?

    Answer: 1969 Ford Mustang

    From Assassins

All Hitman quizzes