Hideo Kojima Trivia

Every Hideo Kojima trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hideo Kojima questions and answers

  1. Besides game development, the studio is also described as producing works in what medium?

    Answer: Film

    From Kojima Productions Studio Founding

  2. Which company partnered with the studio to publish its first game?

    Answer: Sony Interactive Entertainment

    From Kojima Productions Studio Founding

  3. What 1987 MSX2 game was Kojima's directorial debut?

    Answer: Metal Gear

    From Hideo Kojima Career Overview

  4. What engine was used to develop Death Stranding?

    Answer: Decima Engine

    From Death Stranding (2019) Production

  5. Which American publisher handled the Western release of Metal Gear Solid?

    Answer: Konami of America

    From Metal Gear Solid (1998) Production

  6. Which company is attached to the live-action Death Stranding feature film?

    Answer: A24

    From Kojima Productions Studio Founding

  7. The independent studio founded by Hideo Kojima is based in which part of Tokyo?

    Answer: Shinagawa

    From Kojima Productions Studio Founding

  8. Which actor plays the lead role of Sam Porter Bridges in Death Stranding?

    Answer: Norman Reedus

    From Hideo Kojima Career Overview

All Hideo Kojima quizzes