Hercule Poirot Trivia

Every Hercule Poirot trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hercule Poirot questions and answers

  1. What is the name of Hercule Poirot's trusted friend and companion in many of Christie's novels?

    Answer: Captain Arthur Hastings

    From Detective Hercule Poirot

  2. Who is the victim in Murder on the Orient Express?

    Answer: Samuel Ratchett

    From Train Whodunits

  3. What is the murder weapon in Murder on the Orient Express?

    Answer: Dagger

    From Detective Hercule Poirot

  4. What is the profession of Dr. Arbuthnot?

    Answer: Doctor

    From Classic Detective Mysteries

  5. What is the final verdict of the murder case in Murder on the Orient Express?

    Answer: Everyone did it

    From Hercule Poirot

  6. Which actor played the role of Hercule Poirot in the 2017 adaptation of Murder on the Orient Express?

    Answer: Kenneth Branagh

    From Hercule Poirot

  7. What is the name of the train in the movie?

    Answer: Orient Express

    From Legendary Crime Solvers

  8. What is the nationality of Hercule Poirot in Murder on the Orient Express?

    Answer: Belgian

    From Hercule Poirot's Mustache

All Hercule Poirot quizzes