Henry Selick Trivia

Every Henry Selick trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Henry Selick questions and answers

  1. What animal guides Coraline in her journey?

    Answer: A cat

    From Stop-Motion Animation Techniques

  2. What technique was used to animate Coraline?

    Answer: Stop-Motion

    From Stop-Motion Animation Techniques

  3. What do the ghost children give Coraline to help her?

    Answer: A seeing stone

    From Haunted Children

  4. What color are the buttons on the other mother's eyes?

    Answer: Black

    From Darkly Twisted Animation Mysteries

  5. Who voices Coraline in the film?

    Answer: Dakota Fanning

    From Haunted Children

  6. What is the name of the rag doll character who has feelings for Jack?

    Answer: Sally

    From Stop-Motion Animation Technique

  7. What is the name of Coraline's alternate mother?

    Answer: Other Mother

    From Stop-Motion Animation Techniques

  8. What is the main theme of Coraline?

    Answer: Identity and choice

    From Darkly Twisted Animation Mysteries

All Henry Selick quizzes