Hellboy Trivia

Every Hellboy trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hellboy questions and answers

  1. What mythical creature does Hellboy befriend?

    Answer: Johann Krauss

    From Ancient Myths and Legends

  2. Which character is the primary antagonist in Hellboy (2019)?

    Answer: Nimue

    From Beefed-Up Antiheroes

  3. Who is Hellboy's love interest?

    Answer: Liz Sherman

    From Demonic Investigations

  4. Who forges the sword Excalibur in Hellboy (2019)?

    Answer: Merlin

    From Demonic Artifacts

  5. What is the name of the aquatic empath in Hellboy?

    Answer: Abe Sapien

    From Dark Fantasy Realms

  6. What is the name of the creature that can see the future?

    Answer: Angel of Death

    From Mythical Creatures

  7. Who is the leader of the Osiris Club in Hellboy (2019)?

    Answer: Lord Adam Glaren

    From Hellboy’s Allies

  8. Who directed Hellboy (2004)?

    Answer: Guillermo del Toro

    From Dark Fantasy Realms

All Hellboy quizzes