Hellblade Trivia

Every Hellblade trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hellblade questions and answers

  1. What is the name of the dark force Senua battles?

    Answer: The Darkness

    From Psychological Elements

  2. What mental illness does Senua struggle with in Hellblade?

    Answer: Psychosis

    From Psychological Elements

  3. What is the name of the development studio behind Hellblade?

    Answer: Ninja Theory

    From Mental Health Themes

  4. What is the name of the final boss Senua must defeat in Hellblade: Senua's Sacrifice?

    Answer: Hela

    From Senua's Sword

  5. What is the name of the Celtic goddess that Senua believes is speaking to her?

    Answer: Hela

    From Mental Health Themes

  6. Which Norse goddess does Senua seek to confront?

    Answer: Hela

    From Psychological Challenges

  7. What mental condition does Senua suffer from in the game?

    Answer: Psychosis

    From Senua's Sword

  8. Which developer created Hellblade: Senua's Sacrifice?

    Answer: Ninja Theory

    From Narrative-Driven Adventure

All Hellblade quizzes