Heavy Rain Trivia

Every Heavy Rain trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Heavy Rain questions and answers

  1. Who is the Origami Killer in the game Heavy Rain?

    Answer: Scott Shelby

    From Origami Killer

  2. In Heavy Rain, who is the father searching for his missing son?

    Answer: Ethan Mars

    From Origami Killer

  3. In Heavy Rain, what is the name of the device used by Norman Jayden?

    Answer: ARI

    From Origami Killer

  4. Who is revealed to be the Origami Killer?

    Answer: Scott Shelby

    From Crime Scene Investigation

  5. Which character is an FBI profiler?

    Answer: Norman Jayden

    From Crime Scene Investigation

  6. What is the name of the inspector's uncle in Papers, Please?

    Answer: Simon Wens

    From Moral Dilemmas

  7. What is the name of the secret organization in Papers, Please?

    Answer: EZIC

    From Moral Dilemmas

  8. What is the name of the nightclub where Madison meets Paco?

    Answer: Blue Lagoon

    From Moral Dilemmas

All Heavy Rain quizzes