Harvest Moon Trivia

Every Harvest Moon trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Harvest Moon questions and answers

  1. Which tool is used to harvest crops in Harvest Moon: Friends of Mineral Town?

    Answer: Sickle

    From Farming Tools

  2. What is the name of the rival farmer in Harvest Moon: Back to Nature?

    Answer: Kai

    From Crop Seasons

  3. Which animal is not available in Harvest Moon: Back to Nature?

    Answer: Sheep

    From Crop Seasons

  4. In Harvest Moon: Friends of Mineral Town, what tool is used to shear sheep?

    Answer: Clippers

    From Farming Tools

  5. What is the name of the horse race festival in Harvest Moon: Friends of Mineral Town?

    Answer: Derby

    From Farming Mechanics

  6. What is the name of the town in Harvest Moon: A Wonderful Life?

    Answer: Forget-Me-Not Valley

    From Farming Simulation

  7. What is the primary use of the basket?

    Answer: Carry items

    From Harvesting and Trading

  8. Who is the Harvest Goddess in the game?

    Answer: A divine spirit

    From Harvest Festivals

All Harvest Moon quizzes