Harold Ramis Trivia

Every Harold Ramis trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Harold Ramis questions and answers

  1. In Happy Death Day, what is the mascot of Bayfield University?

    Answer: Baby

    From Time Loops

  2. How does Phil finally break the time loop?

    Answer: Genuine love

    From Consequences of Temporal Repetition

  3. What event causes Phil to relive the same day?

    Answer: Groundhog Day

    From Consequences of Temporal Repetition

  4. What does Phil Connors learn to do during the time loop in Groundhog Day?

    Answer: Play the piano

    From Time Loops

  5. In Groundhog Day, how does Phil finally break the time loop?

    Answer: By living the day perfectly and selflessly

    From Time Loops

  6. What is the name of the town where Groundhog Day takes place?

    Answer: Punxsutawney

    From Time Loops

  7. Who wrote the screenplay for The Map of Tiny Perfect Things?

    Answer: Lev Grossman

    From Time Loops

  8. What does Phil Connors do to finally break the time loop in Groundhog Day?

    Answer: He lives the perfect day

    From Time Loops

All Harold Ramis quizzes