Halo Trivia

Every Halo trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Halo questions and answers

  1. What is the name of the Spartan training program in the Halo universe?

    Answer: The Spartan-II Program

    From Spartans

  2. What is the official designation of the Spartan Laser in Halo 3?

    Answer: M6 Gungnir

    From Spartan Laser

  3. What is the name of the alien alliance that the Spartans fight against?

    Answer: The Covenant

    From Spartans

  4. What is the name of the powerful weapon Master Chief uses in the Halo series?

    Answer: Mjolnir

    From Master Chief

  5. What 2007 sequel also lets you play as the Arbiter?

    Answer: Halo 3

    From The Arbiter

  6. What species is the Arbiter in Halo 2?

    Answer: Elite

    From The Arbiter

  7. What is the name of the grappling hook in Halo Infinite?

    Answer: Grappleshot

    From Galactic Warfare

  8. What is the name of the religious leaders of the Covenant in the Halo series?

    Answer: The Prophets

    From Master Chief

All Halo quizzes