Halloween Trivia

Every Halloween trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Halloween questions and answers

  1. What was the budget for Halloween (1978)?

    Answer: 300000

    From Legendary Horror Mask

  2. What was done to the original mask to create the Michael Myers look?

    Answer: It was painted white

    From Iconic Horror Masks

  3. Who played Laurie Strode in the original 1978 Halloween?

    Answer: Jamie Lee Curtis

    From Laurie Strode

  4. What year did Michael Myers first kill?

    Answer: 1963

    From Machete-Wielding Killers

  5. What is Michael Myers' weapon of choice?

    Answer: Kitchen knife

    From Machete-Wielding Killers

  6. What does Lynda call Laurie Strode in Halloween (1978)?

    Answer: Girl Scout

    From Lynda van der Klok

  7. What year did Michael Myers first kill?

    Answer: 1963

    From Small Town Unsettling Mysteries

  8. What is Lynda's iconic catchphrase in Halloween (1978)?

    Answer: Totally!

    From Lynda van der Klok

All Halloween quizzes