Hades Trivia

Every Hades trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hades questions and answers

  1. What is the name of the weapon Zagreus uses in Hades (2020)?

    Answer: Stygian Blade

    From Greek Mythology Characters

  2. Which weapon has the Aspect of Beowulf?

    Answer: Shield of Chaos

    From Heroic Combat Skills

  3. What is the name of the river that all souls must cross in Hades?

    Answer: Styx

    From God of the Dead

  4. Who is the god of wine and revelry in Hades?

    Answer: Dionysus

    From Underworld Deities

  5. Which deity helps Zagreus with boons related to darkness?

    Answer: Nyx

    From Underworld Deities

  6. Which character in Hades is based on the Greek god of sleep?

    Answer: Hypnos

    From The Underworld

  7. Which ally's summon is known for its high damage output?

    Answer: Meg

    From Ally Summoning Skills

  8. Which god's boons are associated with poison damage?

    Answer: Dionysus

    From Underworld Trials

All Hades quizzes