Guillermo del Toro Trivia

Every Guillermo del Toro trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Guillermo del Toro questions and answers

  1. What award did 'Pan's Labyrinth' win at the 79th Academy Awards?

    Answer: Best Art Direction

    From Faun Creatures

  2. Which actress played the role of Ofelia in 'Pan's Labyrinth'?

    Answer: Ivana Baquero

    From Faun Creatures

  3. Who composed the original score for The Shape of Water?

    Answer: Alexandre Desplat

    From Creature: Amphibian Man

  4. What does Ofelia use to open the portal?

    Answer: Chalk

    From Mythical Creature Fantasies

  5. What year was Pan's Labyrinth released?

    Answer: 2006

    From Mythical Creature Fantasies

  6. What is the setting of Pan's Labyrinth?

    Answer: Post-Civil War Spain

    From Twisted Fairy Tale Adaptations

  7. Who is the main antagonist in the real world?

    Answer: Captain Vidal

    From Dark Fairy Tale Realms

  8. Who played the creature in The Shape of Water?

    Answer: Doug Jones

    From Underwater Creature Design

All Guillermo del Toro quizzes