Guardians of The Galaxy Trivia

Every Guardians of The Galaxy trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Guardians of The Galaxy questions and answers

  1. What is the name of the villain Yondu initially works for in Guardians of the Galaxy Vol. 1?

    Answer: Ronan the Accuser

    From Yondu Udonta

  2. What is Yondu's primary weapon in Guardians of the Galaxy Vol. 1?

    Answer: Yaka Arrow

    From Yondu Udonta

  3. What is Groot's species in Guardians of the Galaxy Vol. 1?

    Answer: Flora colossus

    From Groot

  4. What is the name of the villain in Guardians of the Galaxy (2014)?

    Answer: Ronan

    From Awesome Mix Vol. 1

  5. Who is Rocket's best friend?

    Answer: Groot

    From Mischievous Adventure Companions

  6. What does Groot turn into at the end of the first Guardians of the Galaxy movie?

    Answer: A sapling

    From Groot

  7. What is Drax's unique trait that often leads to humorous misunderstandings in Guardians of the Galaxy Vol. 1?

    Answer: He takes everything literally

    From Drax the Destroyer

  8. What is the only phrase Groot says in Guardians of the Galaxy?

    Answer: I am Groot

    From Groot

All Guardians of The Galaxy quizzes