Greta Gerwig Trivia

Every Greta Gerwig trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Greta Gerwig questions and answers

  1. What does Frances aspire to be throughout the movie?

    Answer: A choreographer

    From Frances Ha

  2. What city does Frances move to after her breakup with Sophie?

    Answer: Sacramento

    From Frances Ha

  3. What is Josephine March's profession in Little Women (2019)?

    Answer: Writer

    From Josephine March

  4. What is the name of the first boy Lady Bird dates in the film?

    Answer: Danny O'Neill

    From Lady Bird McPherson

  5. Who directed the film Lady Bird?

    Answer: Greta Gerwig

    From Lady Bird McPherson

  6. What is the name of Lady Bird's best friend?

    Answer: Julie

    From Coming-of-Age in Small Town America

  7. What is the duration of Frances' unplanned trip to Paris?

    Answer: 2 days

    From Frances Ha

  8. What is the name of the publisher who initially rejects Josephine March's manuscript in Little Women (2019)?

    Answer: Mr. Dashwood

    From Josephine March

All Greta Gerwig quizzes