Gregory Hoblit Trivia

Every Gregory Hoblit trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gregory Hoblit questions and answers

  1. What is the twist regarding Aaron's personality?

    Answer: He fakes DID

    From Claustrophobic Psychological Tension

  2. Who plays the role of Aaron Stampler?

    Answer: Edward Norton

    From Claustrophobic Psychological Tension

  3. In Primal Fear, what is the profession of Martin Vail?

    Answer: Defense Attorney

    From Courtroom Dramas

  4. Who is the prosecutor in the case against Aaron?

    Answer: Janet Venable

    From Intense Legal Tactics

  5. What is the name of John's father?

    Answer: Frank Sullivan

    From Temporal Communications

  6. What disorder does Aaron claim to have?

    Answer: Dissociative Identity Disorder

    From Claustrophobic Psychological Tension

  7. Which actress played the role of Janet Venable in Primal Fear?

    Answer: Laura Linney

    From Courtroom Dramas

  8. What evidence is found in the Archbishop's apartment?

    Answer: A videotape

    From Intense Legal Tactics

All Gregory Hoblit quizzes