Greg Mottola Trivia

Every Greg Mottola trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Greg Mottola questions and answers

  1. Who played the character Officer Slater in Superbad?

    Answer: Bill Hader

    From High School Party

  2. What is the name of the convenience store where Seth gets hit by a car?

    Answer: Quick Stop

    From Teen Comedy Tropes

  3. What is the name of the dog in Paul?

    Answer: Keith

    From Sci-Fi Comedies

  4. What is the name of the high school in Superbad?

    Answer: Clark Secondary School

    From High School Party

  5. What is the name of the liquor store where Fogell attempts to buy alcohol?

    Answer: Buy Best Liquors

    From Teen Comedy Tropes

  6. Which actor plays the character Seth in Superbad?

    Answer: Jonah Hill

    From Teen Comedy Tropes

  7. What is the name of the woman that Graeme and Clive meet in Paul?

    Answer: Ruth Buggs

    From Sci-Fi Comedies

  8. What is the name of the adult party that Seth, Evan, and Fogell crash?

    Answer: Francis's party

    From High School Party

All Greg Mottola quizzes