Greek Mythology Trivia

Every Greek Mythology trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Greek Mythology questions and answers

  1. Who is the mother of Zagreus in the game Hades?

    Answer: Persephone

    From Greek Underworld

  2. In God of War: Chains of Olympus, who kidnaps Persephone?

    Answer: Morpheus

    From Greek Underworld

  3. What is the name of the weapon Zagreus uses in Hades?

    Answer: Stygian Blade

    From Greek Underworld

  4. What is the name of Hades' wife in the game Hades?

    Answer: Persephone

    From Greek Underworld

  5. In Smite, what is the name of Hades' ultimate ability?

    Answer: Pillar of Agony

    From Underworld

  6. In Assassin's Creed Odyssey, who is the ferryman of the underworld?

    Answer: Charon

    From Greek Gods

  7. What is the name of the river that souls of the dead cross in Hades?

    Answer: Styx

    From Greek Underworld

  8. In God of War: Chains of Olympus, who kidnaps Persephone?

    Answer: Hades

    From Underworld Gods

All Greek Mythology quizzes