Grand Theft Auto Trivia

Every Grand Theft Auto trivia quiz on PopQ: 21 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Grand Theft Auto questions and answers

  1. What is the name of the ghoul faction residing in the REPCONN test site?

    Answer: Bright Brotherhood

    From Factions

  2. Who is the leader of the Triads in GTA: San Andreas?

    Answer: Wu Zi Mu

    From Crime Syndicates

  3. Which faction is led by Robert House?

    Answer: New Vegas Strip

    From Factions

  4. Which of these is a unique feature of the Liberty City Subway in GTA IV?

    Answer: Ability to jump onto tracks

    From Liberty City Subway

  5. Which game first introduced the Liberty City Subway system?

    Answer: Grand Theft Auto IV

    From Liberty City Subway

  6. Who is the drug dealer and member of the Loco Syndicate?

    Answer: T-Bone Mendez

    From Crime Bosses

  7. What is the main reason for Niko Belic coming to Liberty City?

    Answer: To pursue the American Dream and find the person who betrayed his unit

    From Niko Belic

  8. Who betrays CJ and joins the Ballas?

    Answer: Big Smoke

    From Crime Bosses

All Grand Theft Auto quizzes