Gran Turismo Trivia

Every Gran Turismo trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gran Turismo questions and answers

  1. Which of these is NOT a real-world track featured in Gran Turismo 7?

    Answer: Circuit de Monaco

    From Circuit de la Sarthe

  2. What is the price of the Ferrari 330 P4 in Gran Turismo 7?

    Answer: 20,000,000 credits

    From Legendary Racing Cars

  3. Which car is not part of the Group 3 class in Gran Turismo 7?

    Answer: Bugatti Veyron

    From Legendary Racing Cars

  4. Which mode allows you to test car setups in Gran Turismo 7?

    Answer: Time Trial

    From Car Customization

  5. Which of these cars is NOT available in Gran Turismo 7?

    Answer: Bugatti Veyron

    From Circuit de la Sarthe

  6. Which car won the first ever Gran Turismo World Championship?

    Answer: Nissan Skyline GT-R V-spec (R34)

    From Legendary Racing Cars

  7. Which car brand is exclusive to Gran Turismo 7?

    Answer: Vision Gran Turismo

    From Car Customization

  8. What is the name of the music track that plays during the opening of Gran Turismo 7?

    Answer: Kaze no Toorimichi

    From Circuit de la Sarthe

All Gran Turismo quizzes