Gracie Abrams Trivia

Every Gracie Abrams trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gracie Abrams questions and answers

  1. What record label is Gracie Abrams signed to?

    Answer: Interscope Records

    From Where do we go now?

  2. Which song from Good Riddance has the lyrics I'm not the one you want, but I'm the one you need?

    Answer: Feels Like

    From Good Riddance

  3. What is the opening track of Gracie Abrams' album Good Riddance?

    Answer: Mess It Up

    From Good Riddance

  4. Which Gracie Abrams' song explores the theme of heartbreak?

    Answer: I miss you, I'm sorry

    From Lyric Themes in Gracie Abrams' Songs

  5. Which song did Gracie Abrams perform as an encore on the Good Riddance Tour?

    Answer: 21

    From Good Riddance Tour Highlights

  6. What emotion is often explored in Gracie Abrams' songs?

    Answer: Sadness

    From Lyric Themes in Gracie Abrams' Songs

  7. What is the opening line of Where do we go now? by Good Riddance?

    Answer: I've watched the days pass

    From Where do we go now?

  8. Which song from Gracie Abrams' EP Minor has the lyrics Good riddance, goodnight?

    Answer: Long Sleeves

    From I Know It Won't Work

All Gracie Abrams quizzes