Gone Home Trivia

Every Gone Home trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gone Home questions and answers

  1. What is the name of the band Lonnie is a part of?

    Answer: Girlscout

    From Haunting Memories

  2. What is the name of the protagonist in Gone Home?

    Answer: Katie Greenbriar

    From Haunting Memories

  3. What is the name of the hidden room in the attic?

    Answer: The Dark Room

    From Abandoned Locations

  4. Where is the secret passage in the library located?

    Answer: Behind a bookcase

    From Abandoned Locations

  5. What is the occupation of Kaitlin's father in Gone Home?

    Answer: Writer

    From The House

  6. Who developed the game Gone Home?

    Answer: The Fullbright Company

    From The House

  7. What is the name of the Greenbriar family's house?

    Answer: The Psycho House

    From Haunting Memories

  8. What is the name of the cassette tape found in the attic?

    Answer: Heavens to Betsy

    From Abandoned Locations

All Gone Home quizzes