Godzilla Trivia

Every Godzilla trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Godzilla questions and answers

  1. What is the name of the fictional island where Godzilla originates?

    Answer: Odo Island

    From Cinematic Monsters: Godzilla

  2. Which Titan is referred to as Monster Zero in the movie?

    Answer: King Ghidorah

    From Giant Monsters

  3. Who is the Monarch scientist that sacrifices himself to revive Godzilla in Godzilla: King of Monsters?

    Answer: Ishiro Serizawa

    From Monarch Organization

  4. What is the name of the theme music for Godzilla?

    Answer: Godzilla March

    From Cinematic Monsters: Godzilla

  5. Who directed the original 1954 Godzilla film?

    Answer: Ishiro Honda

    From Cinematic Monsters: Godzilla

  6. What is the name of the human group that wants to use the Titans to restore the natural order?

    Answer: Eco-Terrorists

    From Giant Monsters

  7. Which actor plays the character Dr. Ishiro Serizawa in the movie?

    Answer: Ken Watanabe

    From Giant Monsters

  8. Which Titan does Monarch awaken to help Godzilla fight King Ghidorah in Godzilla: King of Monsters?

    Answer: Mothra

    From Monarch Organization

All Godzilla quizzes