God's Not Dead Trivia

Every God's Not Dead trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample God's Not Dead questions and answers

  1. Which character is diagnosed with cancer?

    Answer: Amy Ryan

    From Faith-Based Community Challenges

  2. What university does Josh Wheaton attend?

    Answer: Hadleigh University

    From Faith-Based Community Challenges

  3. Which historical figure's teachings does Grace mention?

    Answer: Jesus Christ

    From Faith-Based Legal Conflicts

  4. Who is Josh's girlfriend in the movie?

    Answer: Kara

    From Faith-Based Legal Battles

  5. What is the name of Grace's student who asks about Jesus?

    Answer: Brooke Thawley

    From Faith Under Fire

  6. Who plays Grace Wesley in God's Not Dead 2?

    Answer: Melissa Joan Hart

    From Faith Under Fire

  7. What is the main argument of Professor Radisson?

    Answer: God is dead

    From Faith and Legal Battles

  8. What is the name of the Chinese student who becomes interested in Christianity?

    Answer: Martin

    From Faith and Modern Society

All God's Not Dead quizzes