God of War Trivia

Every God of War trivia quiz on PopQ: 24 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample God of War questions and answers

  1. What is the name of the light attack combo with the Leviathan Axe?

    Answer: Leviathan's Fury

    From Kratos' Leviathan Axe

  2. What is the name of the move that allows Kratos to recall the Leviathan Axe?

    Answer: Precision Throw

    From Kratos' Leviathan Axe

  3. Who are the two sons of Thor that Kratos battles?

    Answer: Magni and Modi

    From Unique Boss Battles

  4. Who helps Kratos and Atreus with knowledge and advice?

    Answer: Mimir

    From Mythological Adaptations

  5. Before the 2022 sequel, what was released in Feb. 2018 about Atreus?

    Answer: A Call from the Wilds

    From Atreus

  6. What is the name of the world serpent in God of War (2018)?

    Answer: Jörmungandr

    From Kratos

  7. In God of War (2018), what is Atreus helping Kratos do?

    Answer: Scatter his mother's ashes

    From Atreus

  8. What is the name of Kratos' wife?

    Answer: Lysandra

    From Kratos

All God of War quizzes