Glorilla & Sexyy Red Trivia

Every Glorilla & Sexyy Red trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Glorilla & Sexyy Red questions and answers

  1. What is the predominant theme in the lyrics of FNF (Let's Go)?

    Answer: Street life and hustle

    From FNF (Let's Go)

  2. What is the name of the record label that released FNF (Let's Go)?

    Answer: Paper Route Empire

    From FNF (Let's Go)

  3. Which city are GloRilla & Sexyy Red originally from?

    Answer: Atlanta

    From Hot Collaborations with GloRilla & Sexyy Red

  4. What award did Bailey Zimmerman's Echoes featuring Coldplay win?

    Answer: Grammy for Best Pop Duo/Group Performance

    From Collaborative Hits

  5. Who produced GloRilla & Sexyy Red's hit single No Love?

    Answer: DJ Mustard

    From Hot Collaborations with GloRilla & Sexyy Red

  6. Who produced Bailey Zimmerman's hit On the Edge?

    Answer: Max Martin

    From Collaborative Hits

  7. Who is the youngest artist among ejae, audrey nuna, and rei ami?

    Answer: audrey nuna

    From Collaborative Hits

  8. Who directed the music video for GloRilla & Sexyy Red's Bounce That?

    Answer: Hype Williams

    From Collaborative Hits

All Glorilla & Sexyy Red quizzes