Gigi Perez Trivia

Every Gigi Perez trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gigi Perez questions and answers

  1. Which song from the Euphoria soundtrack did Gigi Perez say was the most challenging to secure?

    Answer: Vincent by Don McLean

    From Euphoria

  2. Which song from the Euphoria soundtrack became a viral hit on TikTok?

    Answer: Still Don't Know My Name

    From Euphoria

  3. Under the Influence won a Grammy?

    Answer: Crazy Love

    From Psycho

  4. In which year did Gigi Perez release her breakthrough album?

    Answer: 2019

    From Gigi Perez's Breakthrough Hits

  5. Which song from Gigi Perez's debut album topped the Billboard charts?

    Answer: Fly High

    From The Rise of Gigi Perez

  6. Which music festival did Gigi Perez first perform at after releasing Control?

    Answer: Coachella

    From Control

  7. Who produced Gigi Perez's debut album, Control?

    Answer: Max Martin

    From Control

  8. Which record label released Gigi Perez's First Steps?

    Answer: Sony Music

    From Breakthrough Artist Journey

All Gigi Perez quizzes