Ghostbusters Trivia

Every Ghostbusters trivia quiz on PopQ: 30 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ghostbusters questions and answers

  1. Who played the character Kevin Beckman in Ghostbusters (2016)?

    Answer: Chris Hemsworth

    From Kevin Beckman

  2. What is the name of the minions that serve Gozer in Ghostbusters (1984)?

    Answer: Zuul and Vinz Clortho

    From Gozer

  3. Who designed the Proton Pack for the Ghostbusters?

    Answer: Dr. Egon Spengler

    From Proton Pack

  4. What is Patty's role in the team?

    Answer: The street-smart member

    From Patty Tolan

  5. Who was the puppeteer for Slimer in Ghostbusters (1984)?

    Answer: Mark Wilson

    From Slimer

  6. What is the color of Jillian Holtzmann's hair in Ghostbusters (2016)?

    Answer: Blonde

    From Jillian Holtzmann

  7. In Ghostbusters (1984), who does Walter Peck bring with him to shut down the Ghostbusters' containment unit?

    Answer: Police and a utility worker

    From Walter Peck

  8. What is the name of the demonic dog in Ghostbusters?

    Answer: Zuul

    From Supernatural Entity Encounters

All Ghostbusters quizzes