Ghost of Tsushima Trivia

Every Ghost of Tsushima trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ghost of Tsushima questions and answers

  1. Which duelist is part of the Six Blades of Kojiro?

    Answer: Kojiro

    From Samurai Duels

  2. What is the name of the bow used for long-range combat in Ghost of Tsushima?

    Answer: Halfbow

    From Tsushima Island

  3. What is the name of the Mongol leader in Ghost of Tsushima?

    Answer: Khotun Khan

    From Tsushima Island

  4. What is the name of the samurai code that Jin struggles with in Ghost of Tsushima?

    Answer: Bushido

    From Samurai Tactics

  5. What is the name of Jin's horse?

    Answer: Nobu

    From Katana Showdowns

  6. What is the name of the archer who helps Jin in his journey?

    Answer: Ishikawa

    From Tsushima Island

  7. What is the name of the technique that allows Jin to confront enemies directly in Ghost of Tsushima?

    Answer: Standoff

    From Tsushima Island

  8. What is the name of the special attack that allows Jin to kill multiple enemies quickly?

    Answer: Dance of Wrath

    From Katana

All Ghost of Tsushima quizzes