Genshin Impact Trivia

Every Genshin Impact trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Genshin Impact questions and answers

  1. What is the name of the organization led by Diluc?

    Answer: Dawn Winery

    From Cosmic Exploration

  2. Which element does the Traveler start with?

    Answer: Anemo

    From Cosmic Exploration

  3. Which Anemo character in Genshin Impact is the Acting Grand Master of the Knights of Favonius?

    Answer: Jean

    From Anemo Characters

  4. Who is the first Anemo character you meet in Genshin Impact?

    Answer: Traveler

    From Anemo Characters

  5. What elements cause Bloom?

    Answer: Dendro + Hydro

    From Strategic Elemental Combinations

  6. Which combo causes Vaporize?

    Answer: Pyro + Hydro

    From Strategic Elemental Combinations

  7. What currency is used to buy Acquaint Fates?

    Answer: Primogems

    From Elemental Currency Systems

  8. Which currency is used to level up characters?

    Answer: Mora

    From Elemental Currency Systems

All Genshin Impact quizzes