Gelo Trivia

Every Gelo trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gelo questions and answers

  1. Who is the drummer for Lost in Forever?

    Answer: Chris

    From Lost in Forever

  2. What is the name of Lost in Forever's debut album?

    Answer: The Beginning

    From Lost in Forever

  3. Gelo was released as a single?

    Answer: City of Love

    From Paris

  4. Which Lost in Forever song has the lyrics We're not broken, just bent?

    Answer: Unbreakable

    From Lost in Forever

  5. What year was Lost in Forever formed?

    Answer: 2014

    From Lost in Forever

  6. Which record label is Lost in Forever signed to?

    Answer: Hopeless Records

    From Lost in Forever

  7. Gelo primarily fall into?

    Answer: Electronic

    From Paris

  8. Which song by Lost in Forever was featured in a popular video game?

    Answer: Chasing Shadows

    From Lost in Forever

All Gelo quizzes